Selecteer een pagina

HET WERK GAAT DOOR…

De vakantieperiode komt er aan. Uw eigen medewerkers beginnen aan hun vakantie terwijl opdrachtgevers juist nieuwe orders plaatsen en zorgen voor drukte bij uw onderneming. De personeelsbezetting vraagt dan extra aandacht. Het dagelijkse werk moet immers toch gedaan worden.

Gelukkig hebben wij vakantiekrachten voor u beschikbaar. Gemotiveerde jonge mensen die tijdens vakantieperiodes graag hun handen uit de mouwen willen steken.

Het goed regelen van die vakantiekrachten zorgt ervoor dat uw werkzaamheden tijdens deze periodes gewoon door kunnen gaan. Wanneer wij dit voor u organiseren heeft u geen extra administratieve taken en kunt u rekenen op betrouwbare en goedkope medewerkers. Kortom: onze vakantiekrachten zorgen voor zonnige tijden!

De voordelen van vakantiekrachten op een rijtje:

 

  • Een groot bestand aan fl­exibele vakantiekrachten staan voor u klaar.
  • Beschikbaar tegen een extra scherp vakantie tarief.
  • Snelle en oplossingsgerichte reactie vanuit onze vestigingen.
  • Met goede instructies op veel plekken inzetbaar.
  • Kwaliteit en service zoals u van ons gewend bent.

WAT KOST EEN VAKANTIEKRACHT?

Wist u dat vakantiekrachten  goedkoper zijn? U betaalt een lagere kostprijs in vergelijking met reguliere uitzendkrachten. Dit komt doordat de reserveringen in de vakantieperiode lager uitvallen.

UW VAKANTIEKRACHTEN AANVRAGEN

Ook tijdens uw vakantie! De vakantieperiode kan voor uw organisatie extra zorgen met zich mee brengen. De vakantieplanning van het eigen personeel moet goed worden afgestemd én er moet rekening gehouden worden met (on)verwachtte piekwerkzaamheden…Geen zorgen!

VOLOP VAKANTIEWERK

Elk jaar gaan tienduizenden scholieren en studenten op zoek naar een vakantiebaan. Bedrijven en instellingen maken graag gebruik van de diensten van deze tijdelijke hulpkrachten. Deze krachten zorgen immers voor continuïteit in die periodes dat het vaste personeel afwezig is. Daarnaast zien we steeds vaker dat vakantiebanen ook na de vakantieperiode worden doorgezet. Soms als extra hulp op zaterdagen of avonden maar ook in de vorm van een vaste baan.

Eureka Personeelsdiensten heeft ruime ervaring met het organiseren van vakantiewerk. Het voordeel voor werkzoekende scholieren en studenten is dat zij zich niet bij tientallen bedrijven hoeven op te geven voor een vakantiebaan. Bovendien zijn zij via Eureka Personeelsdiensten verzekerd van een goede begeleiding, een prima administratieve afhandeling en stipte uitbetaling van hun salaris.

Extra aandacht besteedt de uitzendorganisatie aan veilig werken. Vakantiekrachten lopen immers extra risico op ongeval omdat ze niet bekend zijn met machines of werkprocessen.

Veel bedrijven en werkzoekenden geven de voorkeur aan het regelen van vakantiewerk via een uitzendbureau. De ABU (Algemene Bond Uitzendbureaus) verwacht dat er op die manier dit jaar vijfhonderdduizend vakantiewerkers aan de slag gaan. Werkzoekende scholieren en studenten hoeven niet stad en land af te lopen voor vakantiewerk en werkgevers zijn verlost van alle rompslomp.

Neem contact met mij op..

12 + 8 =

CONTACTGEGEVENS

CONTACTGEGEVENS


Postadres:
Postbus 2235 7801 CE Emmen

Bezoekadres:
De Bukakkers 20
7811 KZ Emmen
T 0591-649175

Vestiging Emmen (Hoofdkantoor):
De Bukakkers 20 | 7811 KZ Emmen

Vestiging Leeuwarden
Hempenserweg 2, 605 | 8935 AA Leeuwarden

Vestiging Eindhoven
Avignonlaan 9B, 5627 GA Eindhoven

Vestiging Groningen:
Amstelstraat 98 | 9725 KX Groningen

Vestiging Roden:
1e Energieweg 14c | 9301 LK Roden